Kaprun 10-13 listopada

http://nadechy.pl/wyjazdy_forumowiczow.html

Re: Kaprun 10-13 listopada

Postprzez jahu » 07 lis 2011 17:43

no i jak to zazwyczaj bywa :) - i tym razem wypadły dwie osoby z wyjazdu - więc jak ktoś ma ochotę w ostatniej chwili wskoczyć do kredensów kulających się do Kaprun - dajcie znać.., w przeciwnym wypadku - wrzucimy tu kilka fotek pamiątkowych, żebyście też coś z tego mieli.. ;) :D
jahu

Postprzez aala » 07 lis 2011 23:54

a mój Zbyszek już prawie spakowany :) a Artur wykupił ubezpieczenia , pozostaje jutro telefon do neandyna ustalić godzinę wyjazdu z Lublina do piotrkowa
moje zadanie jako sekretarki finiszuje a mnie pozostaje życzyć Wam wszystkim wybornych warunków , oddechu od codzienności i wracajcie cali i zdrowi
serdecznie pozdrawiam
ala
aala

Postprzez Zofija » 08 lis 2011 22:43

Witam
W związku z tym że wawa rusza koło 19 dlatego myśle że wystarczy ze bedziemy ok 20.30 -21 w piotrkowie tryb. My planujemy byc na koło 20.30 -21 .00
Lublin - może być ?:)
Pozdr
Zośka
There's never too much snow!
Zofija

Postprzez marioo » 09 lis 2011 02:08

Zofija napisał(a):Witam
W związku z tym że wawa rusza koło 19

Ooo, a mnie Ordak kazał być gotowym na 17.30 :evil:, chyba jakąś "krótszą" drogą pojedziemy :)

Pozdrawiam i do jutra
marioo

PS. Powiedzcie, że to najzupełniej normalne, że chodzę po domu w butach narciarskich i Edyta przesadza pukając się w czoło na mój widok... :D
marioo

Postprzez bocian74 » 09 lis 2011 08:45

marioo napisał(a):PS. Powiedzcie, że to najzupełniej normalne, że chodzę po domu w butach narciarskich i Edyta przesadza pukając się w czoło na mój widok... :D

tak tak, to całkowicie normalne :)

Miłego wyjazdu, metra śniegu pod deskami!
Pozdr
Marcin
bocian74

Postprzez aala » 09 lis 2011 11:11

Zofija napisał(a): My planujemy byc na koło 20.30 -21 .00
Lublin - może być ?:)
Pozdr
Zośka

właśnie rozmawiałam z Neandymem i ustalona jest godzina wyjazdu z Lublina 16-16.30, więc spoko wszyscy będą na czas w Piotrkowie
miłego i bezpiecznego szusowania dla wszystkich
pozdrawiam
ala
aala

Postprzez jahu » 14 lis 2011 18:29

no to już w domku, trochę niewyspany, ale warto było.. ;). W-wka w całości w chałupach już szczęśliwie.. .
Dzięki wszystkim za fajnie spędzony czas - w szczególności ekipie "dżinsowych narciarzy" :D - nonoo - Panowie - jesteście ASY !! :D :D .
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że Ci, którzy pojechali na Stubai-a mieli choć porównywalne warunki jak ekipka Kaprun-owa.. :).
Pierwszy śnieg "posmakowany" - ufff.. :) - oby więcej tak sympatycznych spotkań..

jahu
jahu

Postprzez neandym » 14 lis 2011 20:07

Hej Jahu!

Grupa lubelska zameldowała się w Lublinie o godzinie 6.30. Cało i bez problemów. Pewnie teraz koledzy odsypiają.

Dzięki za zorganizowanie wyjazdu, a wszystkim za miło spędzony czas. Pogoda była świetna i naprawdę warto było ... nie dać wiary malkontentom i pojechać.

Aha, dziękuję też Zośce i Jarkowi za podróż busem.

Asiu, Justyno, Tomaszku i Grzegorzu, jeżeli możecie mi udostępnić zdjęcie z tarasu widokowego, na którym z Wami jestem (a może i jakieś inne pięknych gór), podajcie sposób na ich ściągnięcie. Z góry dziękuję.
neandym

Postprzez Zofija » 14 lis 2011 20:59

Łódź melduje się w domku. Dotarliśmy cali w jednym kawałku :) Podróż długa i troszkę męcząca ale jak się jedzie w 4 busy wiele raźniej :) Jazda synchroniczna przećwiczona do perfekcji :)
Dzięki za wyjazd, spotkania w SkiAlpine przy piffku , tańce na parkiecie i wspólną podróż.
Pozdrawiam
Zosia
There's never too much snow!
Zofija

Postprzez aala » 15 lis 2011 10:57

neandym napisał(a):Hej Jahu!

Grupa lubelska zameldowała się w Lublinie o godzinie 6.30. Cało i bez problemów. Pewnie teraz koledzy odsypiają.

Dzięki za zorganizowanie wyjazdu, a wszystkim za miło spędzony czas. Pogoda była świetna i naprawdę warto było ... nie dać wiary malkontentom i pojechać.

Aha, dziękuję też Zośce i Jarkowi za podróż busem.

Asiu, Justyno, Tomaszku i Grzegorzu, jeżeli możecie mi udostępnić zdjęcie z tarasu widokowego, na którym z Wami jestem (a może i jakieś inne pięknych gór), podajcie sposób na ich ściągnięcie. Z góry dziękuję.

o tak tak !
koledzy bardzo szybko odsypiali ;)
moja grupa chlopaków w komplecie w domu i w pracy szczęśliwa i zadowolona z rozpoczętego sezonu
słyszę same ochy i achy zadowolenia dziękujemy za super organizację i bezpieczny transport
było suuperowo :D
serdecznie pozdrawiam
ala
aala

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyjazdy Forumowiczów