3 Króli - 6-9 stycznia

http://nadechy.pl/wyjazdy_forumowiczow.html

Re: 3 Króli - 6-9 stycznia

Postprzez kefas123 » 29 gru 2011 10:45

żeby rozpocząć jazdę w Schladming - najbliżej .. .
Potem wbijamy się kwaterki - 2 i 3 dzień proponowałbym Saalbach i Kitzbuhel odpowiednio - a na ostatni dzień Flachau - na samej autostradzie w drodze powrotnej, żeby być jakoś w miarę sensownie z Wwce.. - ostatnio byliśmy w łóżeczkach już o 2 w nocy !!! :) - rekord chyba już nigdy nie do pobicia.. :).
No to tyle..

skoro zillertal-arena jest tez niedaleko, tj 35km do pierwszych wyciagow w Königsleiten moze rozwazyc odwiedziny tego ośrodka ?
http://www.defi.pl/3kroli.jpg

np. w pierwszy dzien jadac prosto z polski do saalbach (blizej po nartach do chaty)
drugi/trzeci: Kitzbuhel i zillertal-arena
czwarty(powrot) Flachau
kefas123

Postprzez neandym » 29 gru 2011 15:49

Witam wszystkich!

Późno się obudziłem (musiałem ogarnąć inne zobowiązania), ale chętnie bym się z Wami wybrał. Nie ogarniam tylko listy Jaha. Więc dopytam się:
1. Z kim mógłbym jechać (pasuje mi spotkanie w Piotrkowie T. na McDonaldzie jak ostatnio).
2. Na jakiej kwaterze i czy wyżywienie składkowe?
3. Czy i komu wpłacić zaliczkę jakąś (pamiętam dyskusję po wyjeździe listopadowym).

Ps. Lublinianie - Ala, Zbyszek, Robert z Lublina. Wybieracie się samochodem do Piotrkowa T.? Mogę jechać moim,ale z racji jego gabarytów w cztery osoby na pewno się nie zmieścimy, w trzy i owszem. Do dyskusji.
neandym

Postprzez marioo » 29 gru 2011 16:51

Cześć,
jest luźny pomysł, żeby dla odmiany od podróży busowych skorzystać z możliwości (jak wyczytał o.tisk) transportu pociągiem w cenie skipasu.
Wg. tej strony
http://www.uttendorf.com/Gratis-Skibus-Zug.56.0.html
w zasięgu mamy dwa fajne regiony: Kitzbuhel (gondola z Hollersbach) i Wildkogel Arena (gondola z Bramberg albo Neukirchen).

Pozdrawiam
marioo
marioo

Postprzez aala » 29 gru 2011 16:59

neandym napisał(a):Ps. Lublinianie - Ala, Zbyszek, Robert z Lublina. Wybieracie się samochodem do Piotrkowa T.? Mogę jechać moim,ale z racji jego gabarytów w cztery osoby na pewno się nie zmieścimy, w trzy i owszem. Do dyskusji.

wszystko do ustalenia , telefon do Ciebie mam zachowany więc się "zdzwonimy"

nadal nie wiem koku mam wpłacić zaliczki ?
poproszę o numer konta na priv
pozdrawiam
ala
aala

Postprzez Zofija » 30 gru 2011 19:16

Witam
Poproszę jak pisałam we wcześniejszych postach o wpłate zaliczek do mnie. Podam wszystko na priva -piszcie na monika@kids-club.pl. Obojetnie kto z kim poleci ustalilam z jahem zeby nie mieszać zeby wszyscy wplacali mi zaliczke a później to porozliczamy. Kto z kim poleci busem to też do uzgodnienia jeszcze. Z lublina wszystkich zbierzemy w Piotrkowie jak zawsze bez problemu. Jedzonko mialo byc wspolne wg tego co mówil jahulec ale to niech najlepiej on potwierdzi.
Pozdrawiam
ZOsia
We Flachau znowu dosypalo jeździliśmy po puchu! :) W końcu!!!!
There's never too much snow!
Zofija

Postprzez jahu » 30 gru 2011 22:01

motyf napisał(a):dzięki, skrobnij telefon do siebie bo tak łatwiej będzie mi sić dopytać o szczegóły.

cześć,
mój telefon dostałeś na PW 28 gru 2011 17:07 - bez odzewu.
Określcie się proszę, jednoznacznie do jutra wieczora czy jedziecie (wpłaciliście jakieś zaliczki) z nami (wpisujemy inne osoby).
jahu

Postprzez sliver0 » 30 gru 2011 22:28

Dobra ja czekam na odzew Zofiji z numerem konta i poleci kasa...

No właśnie, a co z żutą na jedzenie???
I jakiś kontakt do Jaro, kto podeśle namiary:) Bo nie chcę stać na katowickiej zbyt długo... tam różni ludzie się kręcą;)
sliver0

Postprzez jahu » 30 gru 2011 22:50

sliver0 napisał(a):I jakiś kontakt do Jaro, kto podeśle namiary:) Bo nie chcę stać na katowickiej zbyt długo... tam różni ludzie się kręcą;)

noo - różni, źli ludzi się tam będą kręcić jak się pojawisz.. ;) :D - tel do Jaro masz na PW. Z michą - jeszcze do dogadania ..
jahu

Postprzez Robert_z_Lublina » 30 gru 2011 23:00

aala napisał(a):hello,
Na liscie jest Robert z Lublina , może połączymy razem dojazd ? odezwij się w tej sprawie.
pozdrawiam
ala

Jak najbardziej chciałbym podłączyć się do dojazdu do Piotrkowa. Oprócz mnie jest jeszcze Jacek i jego córa, którzy też jadą (będziemy razem w busie Zośki). Oni też chcieliby się podłączyć. Dołożymy BOXa dachowego.
Robert_z_Lublina

Postprzez Robert_z_Lublina » 30 gru 2011 23:15

neandym napisał(a):Witam wszystkich!

2. Na jakiej kwaterze i czy wyżywienie składkowe?

Ps. Lublinianie - Ala, Zbyszek, Robert z Lublina. Wybieracie się samochodem do Piotrkowa T.? Mogę jechać moim,ale z racji jego gabarytów w cztery osoby na pewno się nie zmieścimy, w trzy i owszem. Do dyskusji.

Wspólna micha zależy od tego kto z kim będzie na kwaterze.
Jahu, czy mógłbyś zapodać rozkład kwater w podziale na budynki?

Najchętniej podłączył bym się do michy kefasa jeśli jedzie z ojcem (sentyment).

A może ktoś z Lublinian dysponuje 6 osobowym autkiem? Może być też i tak, że córka Jacka nie pojedzie i wtedy moglibyśmy zabrać się w 5 osób jednym autkiem z Boxem na dachu.
Robert_z_Lublina

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyjazdy Forumowiczów