W związku z Tym iż jedzie Siwirek poproszę o zabranie kilku dodatkowych krzesełek do ćwiczeń karate

szafy zabezpieczone i poprosiłam io niższe co by nasz kolega za wysoko nie skakal

Mam nadzieje ze barierek nie ma a wiec nie bedzie trzeba dorabiac szczebelków, koty tez mam nadzieje ze tam nie przebywaja co by nasz Siwirek ich u nas w pokoju i na balkonie nie szukał.
Słuchajcie pamietajcie iż mamy zaklepane kwaterki w różnych cenach a więc chyba najsprawiedliwiej jak piewsze osoby które się zgłoszą są na kwaterkach tańszych bez śniadania czyli 12 osób +5 osób w cenie 27 eu. Kolejne osoby jak się zdecydują to cena jest już wyższa ale ze śniadaniem - 34 eu. Pani napisała że w tych pokojach ze śniadaniem nie ma kuchni ale znowu na tej naszej kwaterce mamy mega kuchnie więc spokojnie bedą mogli jeść u nas obiadki bez problemu.
To mail od Pani, upustu nie da się załatwić .
"Hello, thanks for your reservation!
We have no kitchen in our second house, and we cant make a bettet price , because we are on the limit!
If you book our accomodations we need an payment to our account until 29. Dezember 2011 thank you!
Spróbuję napisać do Pani czy możemy zapłacic zaliczkę do 02.01 jak wrócę z Sylwestra.
Wszystkie osoby zdecydowane na wyjazd poprosiłabym o zaliczkę (myślę że 30 eu bedzie ok) .Napiszcie maila do mnie
monika@kids-club.pl to podam konto i dane bądź napiszcie wiadomośc na nadechy
Pozdrawiam
Zośka