16-19 marca

http://nadechy.pl/wyjazdy_forumowiczow.html

16-19 marca

Postprzez jahu » 21 lut 2012 08:39

wyjazd w czwartek na noc - 4 dni jak zwykle - gdzie ? :) - hmm.. - no gdzie - jak myślicie ? - dawajcie typy - może wrzucimy małą "licytację" - to odległy termin - więc można sobie pozwolić na ankietę również i tu.. .

podział na autka, jedzenie, kto z kim itd - temat wydzielony:
wyjazdy-narciarskie/16-19-marca-dojazd-t279.html
jahu

Re: 16-19 marca

Postprzez kefas123 » 21 lut 2012 13:21

Piszemy się z Gośka
Może zrobimy tak jak Jurek pisał: Zillertal Arena z jedno dniowym wypadem do Kutzbuhel ?

Jak nic nie wyjdzie to i tak będziemy musieli jechać, bo to nasze zakończenie sezonu. Tydzień później rozpoczęcie sezonu rowerowego
kefas123

Postprzez galczych » 21 lut 2012 17:15

Jahu na ten termin ja tez sie pisze tzn 3 osoby tak wiec jak juz bedzie jakas lista to niezapomnij o nas .
Pozdrawiam
Galczych.
galczych

Postprzez Robert_z_Lublina » 21 lut 2012 21:18

Muszę być we wtorek w pracy stąd termin ten jest zjadliwy. Idąc jeszcze dalej tropem Kefasa jestem za Zillertal Arena nawet przez 4 dni jeśli dane nam będzie dojeżdżać tam pociągiem jak ostatnio na Zell am See. A skoro widzę na mapie, że kolejka jest to tylko w gestii organizatora leży czy umieści nas w pobliży przystanku PKP.
Piszę się na ten wyjazd!
Robert
Robert_z_Lublina

Postprzez jeery » 22 lut 2012 07:19

jahu napisał(a):dawajcie typy

Piszę się na ten wyjazd i jestem zdecydowanie za opcją Kefasa bo jest najepsza i z rekomendacją JurasaByd. .
:? termin trochę kulawy, Mario dobrze prawił i terminy super proponował, ale jak widać przez Jaha nie został wysłuchany /kto ma kierownicę ten kieruje :mrgreen: /.

A perełka jak wisienka na torcie http://www.skiforum.pl/threads/44547-Sk ... iec-sezonu :roll: :D :lol: :mrgreen:
jeery

Postprzez jahu » 22 lut 2012 07:30

jeery napisał(a):kto ma kierownicę ten kieruje :mrgreen: /.

nie :) - no Jeery - bez przesady - żeby mi od braku demokracji wtykać? :D - no wiesz?? - jak większości będzie pasował tydzień później - co za problem - zróbmy tak .. .
O ile z 3-8 marca już dawno planowaliśmy ten termin z ludźmi z ostatnich wyjazdów o tyle ten odleglejszy termin jest (tak myślę) większym polem ro rozmowy .. -no dlaczego nie .. :).
Mnie korci jeszcze Molek jak zwykle na koniec sezonu - Gajowy pisał, że trzeba koniecznie zobaczyć tą nową traskę.. ;) - no i ... "rok bez Schareka - to rok stracony" :D
jahu

Postprzez jeery » 22 lut 2012 08:05

jahu napisał(a): jak większości będzie pasował tydzień później lub wcześniej - co za problem - zróbmy tak .. ." :D

O tak zróbmy tak :P :P :P .

jahu napisał(a): trzeba koniecznie zobaczyć tą nową traskę.. ;) - no i ... "rok bez Schareka - to rok stracony

No i znowu muszę sie zgodzić z tobą :) .
A jakby zaliczyć zjazd na drugą stronę do Bad G. ???

A perełka jak wisienka na torcie czeka http://www.skiforum.pl/threads/44547-Sk ... iec-sezonu :D :lol: :lol: :mrgreen:
jeery

Postprzez Robert_z_Lublina » 22 lut 2012 09:33

Tydzień później - zdecydowanie TAK (od czwartku do wtorku) jeśli jeszcze będzie śnieg.
I tylko na Zillertal Arena!
Robert_z_Lublina

Postprzez kefas123 » 22 lut 2012 13:38

na szczęście narazie jest 5:2 za pozostawieniem terminu (jahu neutralny)
jeśli tydzień później - mnie i Goski nie liczcie
kefas123

Postprzez marioo » 22 lut 2012 14:03

Słuchajcie, z demokracją jest tak, że może być dużo dyskusji i zero efektu. Czasem jakiś dyktator szybciej doprowadzi do realizacji projektu niż najlepsza demokracja :) W tym przypadku, też lepiej żeby ktoś narzucił termin a reszta albo się dostosuje albo pojedzie na własną rękę (lepsze to niż nic). Skoro dojechać każdy może sam, więc kierowca to nie argument - ja myślę że podstawowym kryterium powinny być noclegi - jeśli komuś uda się znaleźć kwatery w dobrej cenie i sensownym miejscu to mógłby narzucić pasujący termin :)
Nawet jeśli czasem musielibyśmy się rozdzielić i minąć to przecież jest parę osób chętnych na wiosenne wyjazdy i raczej nie grozi że się rozbijemy na czteroosobowe grupki.

Pozdrawiam
marioo

PS. Ja w miarę możliwości się dostosuję, mam tylko dwa żelazne terminy - Wielkanoc (rodzinnie, mam 8-9 os., ale chętnie w większej grupie) i majówka (jeśli rodzina to Kaprun, jeśli sam to chętnie Molek)
marioo

Następna strona

Powrót do Wyjazdy Forumowiczów