Witam,
trafiłem na to forum przypadkiem, zainspirowany oklejonym waszym logiem samochodem mojego sąsiada, mam jedno pytanie do was:-)
Dwa razy do roku od kilku lat organizuje dla swoich znajomych (totalnie niekomercyjnie - zjamuje się tylko organizacją hoteli, przejazdów itp.) wyjazd na otwarcie i zamknięcie sezonu do Val di Sole we Włoszech. Przeważnie zabiera się ze mną 20-25 osób. Większość z nas jeździ na nartach bądź na snowboardzie przynajmniej kilka sezonów ale mamy poczucie, że przestaliśmy robić postępy i rozwijać swoje umiejętności.
W tym roku szukam kogoś (najlepiej dwóch osób - instruktora narciarstwa i snowboardu), którzy byliby zainteresowani wyjazdem z taką grupą (my pokrywamy koszty dojazdu + hotelu + skipassu) i poświęceniem powiedzimy 2-3 godzin dziennie na doskonalenie techniki z osobami, które chciałby się trochę podszkolić. Pozostały czas jazdy w ciągu dnia byłby dla takiej osoby wolny. Oczywiście to jakieś moje wstępna propozycja, jeżeli ktoś z użytkowaników forum byłby zaintersowany to bardzo proszę o kontakt telefoniczny: 693-616-999, mailowy micha.karp77@gmail.com lub odpowiedź na forum.
Wyjazdy które organizuje to w 100% przedsięwzięcie amatorkie więc nie potrzebuję zaświadczeń czy aktualnych dokumentów. Potrzebuję tylko kogoś mającego doświadczenie w uczeniu średniozaawansownych i zaawansowanych narciarzy (carving).
Michał K.